Priser

★ WEBSITES OG WEBSUPPORT

Min virksomhed startede for 15 år siden som et webbureau. I dag designer og producerer jeg 3-4 websites månedligt for personlige brands og kreative virksomheder. Mit hjemmesidedesign er meget personligt og altid inklusiv rådgivning.

Web-deluxe
Jeg tilbyder et skræddersyet produkt og forløb. Sammen skaber vi dig den ultimative hjemmeside, der både visuelt og indholdsmæssigt kommunikerer dig og din forretning på bedste vis. Jeg giver dig al min ekspertise indenfor branding, kommunikation, marketing og salg, og forløbet indeholder - udover design og opsætning/programmering af Wordpresswebsite - 3 timers 1-til-1 session, hvor vi planlægger og efterfølgende retter til. Du lærer selv, hvordan du super nemt opdaterer tekst og billeder (og evt. andet).

Pris 12.500 inkl. moms (10.000 + moms)

Har du efterfølgende brug for websupport og evt. vedligeholdelse kan køb et klippekort på 12 x 20 min. Du sparer 35% - kr. 2.600 (enkelttimer koster 1000 kr).

Køb klippekort til websupport her >

★ WEBSHOP

Jeg har haft webshop i over 10 år. At åbne en webshop er på mange måder ligesom at åbne en almindelig butik. Men webshops og dertilhørende 1) software, 2) betalingsgateways og 3) indløsere er en stor industri. Det er derfor super vigtigt at komme rigtigt igang. Dvs. at få valgt det software og de samarbejdspartnere, der passer bedst til den forretning, du ønsker at åbne, i forhold til det omfang og den type varer, du skal sælge (fysisk, download, streaming, abonnement). Der er også en masse praktiske procedurer omkring salg og oprettelse af varer, design, som du skal kende til. Og så er der naturligvis hele markedsføringsdelen, så der rent faktisk kommer folk i butikken.

At sælge online er en af mine store passioner, og jeg tilbyder derfor professionel rådgivning, sparring og praktisk hjælp ifm. at starte en webshop op eller markedsføre en eksisterende.

Jeg anbefaler, at du starter med at booke en rådgivningstime. Så tager vi den derfra.

★ SOCIALE MEDIER

Jeg arbejder 3 dage ugentlig som fast konsulent, digital strateg og brandmanager på forlagene Lindhardt og Ringhof og Carlsen. Her står jeg for at udvikle forlagets sociale medier, planlægge kampagner og skabe interagerende indhold. Jeg står bl.a. for forlagenes videostrategi på sociale medier. Jeg underviser løbende i alle de største sociale medier, og kan hjælpe dig hurtigt i gang alt, du har brug for:

Valg af medier
Oprettelse af profiler
Indholdsstrategi
Grafik og film

Jeg kan hjælpe dig med alt indenfor sociale medier, YouTube og blogs.

★ APPS

En app er ikke længere kun er forbeholdt folk med store økonomiske ressourcer. Drømmen om en app, der slår igennem, eller som markedsfører dig som nytænkende og med på beatet, er muligt for alle at komme i nærheden af.

Som noget nyt kan jeg tilbyde at lave apps. Det er dynamiske native apps (ikke webapps), der lægges gratis/salg/download i Appstore og andre mobile butikker. Jeg benytter online software, så du selv kan opdatere din app løbende, når først den er online. Da jeg ikke håndprogrammere ud over til almindeligt husbehov, så er der tale om forskellige færdige byggeklodser, som vi sætter sammen til din app (man kan dog også programmere almindeligt HTML). Derfor er det ikke en fuldstændig custom bygget app fra bunden, der naturligvis også ville koste det tidobbelte. Men der er tale om virkelig velfungerende apps og tekniske muligheder, der vil kunne tilfredsstille de flestes behov.

Udover selve opsætningen og designet af din app, så er der hele processen med at få den online i Appstore, som for mange vil være det mest uoverskuelige. Det hjælper jeg selvfølgelig også med. 

Ring og skriv omkring dine idéer (20640858). Så tager vi en snak om din app.

Regn med priser fra kr. 6500 inkl. moms og op efter. Det afhænger naturligvis af omfanget af indhold og dine ønsker. 

Jeg har pt. lavet apps for bl.a. DR, Danske Hospitalsklovne og Lindhardt og Ringhof + nogle af mine egne projekter. 

★ FILMPRODUKTION TIL NETTET ELLER ONLINESALG

Jeg producerer film til nettet ugentligt – og et par gange om året nogle større filmprodukter. Film er i dag både en integreret del af nettet, og en vare der kan sælges fysisk og digitalt. So What Film er mit udgivende selskab (label) og filmproductionsselskab.

Min interesse og baggrund for at arbejde med film er kommet naturligt ud af mit arbejdet med musik, og siden 2007 har jeg tilbudt det som en ydelse i mit firma. DVD’er var et spændende, anderledes format for nogle år tilbage – i dag sælger man bare filmene som downloads eller streaming via nettet.

Film kommer idag i mange variationer. Nogle af dem jeg producerer er:

  • Viralfilm
  • Web præsentations/reklamefilm
  • Workshopfilm
  • Musikvideo
  • EPK (interview & musik)
  • Dokumentarfilm
  • DVD-produktion og video til online download salg

Jeg arbejder i HD kvalitet, klipper i Final Cut Pro X, har super godt kamera, lyd og lys-udstyr.

Udover mine billeder, har jeg den ekstra feature, at have mit eget musikstudie til mine rådighed og en top professionel tekniker, og derfor er vores lyd altid lækker og professionel. Den bliver mixet professionelt til hver eneste film. Jeg laver ofte lyddesign til filmene i form af reallyd og specialkomponeret jingles og musikstykker. Jeg arbejder også fast sammen med to top professionelle fotografer, når der er brug for et lidt større produktionshold.

Priserne varierer naturligvis alt efter antal minutter, antal kamera, forskellige locations etc. 
Ring eller mail og fortæl mig om dine tanker og idéer – så laver jeg et skriftligt tilbud til dig.

★ GRAFISK DESIGN - MUSIK OG BØGER

Jeg arbejder med cd-artwork i alle former og formater fra jewelcases, digipacks, papsleeves, særlige iTunes booklets etc. Jeg har designet noget nær 100 CD-covers og har god kontakt til de fleste trykkerier og pladeselskaber. Så udover, at jeg kan give dig gode råd i denne del af processen, kan jeg også spare dig for den tekniske kommunikation med trykkerier/pladeselskaber.

Jeg har en fast CD-artwork pris på kr. 3.500 + moms. Dertil kommer iTunes pakke – forsidecover og booklet konverteret i det særlige iTunes format, hvis du ønsker det.

Jeg er igang med at producere nye bogformater  - selvfølgelig ePub – men som noget nyt kan jeg også tilbyde iPad bøger, som er iTunes’ nye interaktive bogformat. Det er vanvittigt spændende.

Jeg designer naturligvis også grafisk materiale i alle andre afskygninger. Ofte indgår mit arbejde som en større pakke af en grafisk identitet. Det vil sige, at jeg f.eks. både designer et cd-cover, en poster, et postkort og en website. På denne måde kommer der et flot, gennemgående udtryk som gør, at du præsenterer dig top professionelt og smagfuldt.

★ MUSIKPRODUKTION

En producer er en inspirerende & professionel sparringspartner, der får dig og din musik til at lyde endnu bedre.

Musikproduktion er en proces, der består af en masse mindre dele – fra den spæde musikalske idé til musikken er klar til at blive trykt på cd eller sat til salg via download. Dernæst kommer arbejdet med salg, promotion og markedsføring. Det varierer hvor stor en del af processen jeg er involveret i, men da jeg har kendskab til og erfaring med alle delene i processen, overlader mine kunder det ofte til mig, at tage hånd om hele deres projekt. At indspille musik er en krævende og udfordrende proces, hvor du ud over at skulle spille og performe dit yderste, også skal tage stilling til en masse spørgsmål samtidig, der handler om en masse andet end selve musikken. Derfor kan det være en stor lettelse at arbejde sammen med en erfaren producer.

Mit firma, So What Copenhagen, er en selvkørende produktionsvirksomhed, men som producer har jeg også et stort netværk, som jeg gør brug af i mine produktioner: Studier, musikere, teknikkere til mix og mastering, fotografer, pladeselskaber, trykkerier osv.

Jeg har over 30 udgivelser bag mig. Jeg rådgiver løbende musikere i alle dele af processen musikproduktion, både gennem mit firma og som fast rådgiver for Dansk Musiker Forbund og KODA. Jeg udgiver som regel selv 1 udgivelse årligt i eget navn eller i samarbejde med en anden kunstner.

Musikudgivelse - album artwork - kr. 3.500 + moms (fysisk cd)
Ekstra iTunes booklet kr. 500 + moms