Vi finder dig en tid!

Gå direkte til online bookingkalender nu >

Jeg tilbyder professionel rådgivning – få mig som din personlige sparringspartner. 

Udfra mine egne erfaringer og mit netværk guider og hjælper jeg dig med at tage de rigtige beslutninger og lægge strategier. Jeg går ind for handling, og derfor er min rådgivning altid meget konkret, mht. hvordan du kan komme videre selv. Ved hvert møde tager jeg visuelle notater, som du får på email, når vi afslutter vores session.

Jeg har arbejdet som 1-til-1 rådgiver de seneste 10 år – igennem min egen virksomhed og fast for forskellige branche- og fagforeninger. Jeg har afholdt hundredevis af sessions.

PRAKTISK OM RÅDGIVNING

  1. En rådgivningstime koster 800 kr. + moms og varer 60 minutter (du kan også booke længere tid). 
  2. Den foregår på kontoret, i mit hus på Amager, hvor der er fokus og ro.
  3. Hvis du ikke har mulighed for at komme dér, så holder jeg ofte også sessions over tlf., Facetime eller via Skype (sowhatcopenhagen)
  4. Du må gerne tage 1-2 andre med.
  5. Send mig et brief inden timen/timerne – så forbereder jeg mig.

Brug for hjælp til Fundraising?

Jeg tager ikke nogen fulde fundraisingopgaver ind pt., men jeg læser ansøgninger igennem og svarer på spørgsmål: 1) Du sender din ansøgning til mig. 2) Jeg retter den til og kommer evt. med andre forslag. 3) Vi følger op på mail eller tlf.

Pris 800 kr. plus moms.
(Nogle booker først en 1-til-1 sparringstime)


Det er værdifuldt at dele tanker og idéer med et andet mennesker.

Nogle af mine rådgivningskunder har bare brug for 1-2 timers sparring, hvor andre går i et længere forløb op til 20 timer.

Jeg giver dig min fulde opmærksomhed, min ærlige, konstruktive mening og sender dig hjem med nye idéer og energi på dine projekter.


De fleste kunstnere og kreative har generelt mulighed for at søge tilskud til professionel rådgivning via deres fagforening og/eller brancheforening.