Andre skriver

Her er lidt udvalgte, spontane tilbagemeldinger fra workshopdeltagere og anmeldelser af mine udgivelser

★ TÆNK STORT
Spontane tilbagemeldinger fra læsere 


Jeg er netop gået igang med din nye bog. Endnu kun 2 kapitler inde, men hold nu k… hvor er du sej! Pakket med faktuel info og stadig får du fat i alle de der modstande man kan have. Blev lige nødt til at sige det højt til dig. Nå, jeg skal læse videre! Rigtig god dag til dig
Mange hilsner Christina


Du har været til meget inspiration til mange projecter helt siden jeg gik ude på Scenekunstskolen for fire år tilbage, hvor jeg fik et kursus med dig på Caki. Vil gerne sige tak igen for det  Glæder mig til at læse din nye bog.
Kh Julie


Jeg er næsten færdig med din bog "Tænk Stort" på Storytel... Den er super god og spækket med mange gode inputs :-) Jeg har lige bestilt den fysiske version, så jeg kan lave alle øvelserne :-) Kh Line


Du er så SEEEEEEJ majken!! Glæder mig til at læse bogen og ekspandere mere!!!
KH Anna


Hvis du kender en med en iværksætter i maven, så er dette den perfekte julegave. Maiken kan med garanti sparke til de drømme med denne bog!
Esben


Tillykke – hvor er det sejt at du har fået den færdig! Hatten af for dig. Og du skal bare vide, at du også har betydet og stadig betyder meget for mig personligt, og det arbejde jeg laver. Dig og dit arbejde er altid en inspiration og en motivation.
Kærlig hilsen Pernille


Jeg er rigtig glad for alle dine bøger og jeg håber en dag, at jeg kan møde dig og lære af dig. Stor hilsen Nanna


Endnu en gang tillykke med udgivelsen af din femte bog – du er en supersej rollemodel! Jeg glæder mig vildt meget til at læse den og forhåbentligvis finde det sidste mod til at springe ud som selvstændig boghandler/freelance konsulent (stadig afklaring i vente).
Boghilsner fra, Camille


Super flot bog du har skrevet og lavet! Vi er godt igang med at læse den her i huset!!!
Naja og Espen

 

WORKSHOP - FUNDRAISING


For pokker - det virker!
Hvor er du bare god!  Har over et døgn modtaget virkelig kompetente kontakter og kilder til mit projekt, og en stor del af dem, skyldes med garanti din aktivering af projektet i dit netværk. Det viser apropos dine foredrag og ikke mindst din professionalisme og dit nærvær - netop hvad de sociale medier og gode netværk kan præsentere. Tak for den hjælp og indsigt, for pokker -det virker! Kan jeg selv på nogen måde gengælde med mine kompetencer og netværk, vil jeg selvfølgelig også straks træde til for dig.
Jeannette, fotograf

Fantastisk ildsjæl
Der måtte ekstra borde og stole, da Maiken Ingvordsen fortalte om fundraising til kreative projekter på årets freelanceseminar. At sige hendes foredrag var et tilløbstykke er vel nærmest en underdrivelse.  Man behøver kun at være sammen med hende i ganske kort tid for at forstå, hvorfor hun sidste år var nomineret som årets kvindelige iværksætter af Ivækst. Hun er nemlig en fantastisk ildsjæl, og selv om de fleste deltagere havde fået meget lidt søvn, så blev alle hurtigt smittet af hendes entusiasme og positive energi.  ”Hele løfteraketten blev fyret af på én gang”, konstaterede journalist Morten Friis Jørgensen.
Anmeldelse af workshop, Jens Anders Wejsmark Sørensen, Dansk Journalistforbund

Det var VILDT godt og inspirerende!!
Tak for et rigtig godt og spændende kursus hos DJ om fundraising til kunstneriske og kreative projekter.
Jane, grafisk designer/illustrator
 
Thank You!!!
Supergodt og inspirerende kursus, hvor jeg fik virkelig meget med hjem til både det ene og andet, som jeg har igang.
Jeg har haft brug for lige det, som kunne føre mig til next step, og det var så mødet med dig og din viden.
Conny, magasinredaktør
 
Jeg var helt høj på vej hjem i toget.....
1000, 1000 tak for et vildt godt og inspirerende kursus!!
DU er en fantastisk energibombe:-) En dejlig kickstart på mit nye liv som professionel fundraiser!
Vibeke, professionel fundraiser
 
Jeg har alleredet i dag anbefalet dig til 5
Vil kort endnu engang, sige at dit 2 dags kursus, har været topmotiverede for mig. Og en perfekt start på et nyt år. Maiken, du formidler for mig, et meget tungt og umuligt emne på elegantvis. I mine øjne kunne det ikke gøres bedre.Det bliver en leg, sjov og spænende at søge legatter. Plus at man tager ansvar for sit job og liv. Og dermed muligt bidrager til verden med sit output. Med et godt humør. Dit positive tilgang sælger varen og troen. Det smitter. Kort sagt. Tak, Tak, Tak fra en tilfreds MANDLIG kursist :-)
Marcelino, musiker og tegner
 
De første penge er hjemme.
Endnu en gang tak for dit gode arbejde. 
Jeg har nu et flot produkt der fortæller hvem jeg er og hvad jeg kan. Jeg har fået 10.000 til korstævne med over 300 timeldte børn.
Bjarne, musiker og komponist
 
Du er den eneste jeg har mødt, der får mig til at blive i godt humør og optimistisk over fundraising og karrierestrategi.
Birgitte, kunstnerisk leder, teater
 
Det bedste jeg har hørt længe.
Tak for et rigtig godt og relevant oplæg.

Tina, projektleder

En øjeåbner
Tak for et godt arrangement. Jeg regner med, at det giver mine pitches et stort løft. Og det har helt klart været en øjeåbner for, hvordan jeg kan sælge mine projekter bedre.
Daniel, opfinder
 
Nu er jeg mere sikker, at det nok skal gå.... 

Ville lige sige tak for et meget inspirerende indlæg hos Mindjuice i torsdags. Jeg skal rejse knap 30.000 kr. til mit projekt. Inden jeg hørte dig, tænkte jeg, at det godt nok var mange penge, og at det nok aldrig ville lykkes. Nu er jeg mere sikker, at det nok skal gå.... 

Maria, projektleder
 
Tusind, tusind tak for et FANTASTISK inspirerende kursus!!!

Lige efter jeg var kommet hjem, hoppede jeg direkte til min nye budget excel ark med den største appetit :)) lige pludselig er det blevet vanvittigt spændende.

Tanja, musiker
 

WORKSHOP - WORDPRESS


Takker for et storslået kursus.
Rasmus, musiker


WORKSHOP - BRANDING, MARKEDSFØRING, IVÆRKSÆTTERI


Et kursus hos hende kan varmt anbefales
Er på vej til sidste kursusdag med fabelagtige Maiken Ingvordsen i denne omgang. Et kursus hos hende kan varmt anbefales, hun er virkelig en kapacitet når det kommer til musikeres iværksætteri og alt hvad det fører med sig :-)
June, musiker

Du er en stor inspirationskilde
Frode, musiker